Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!Ενημερωτική Ημερίδα στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού για την παρουσίαση των Νέων Επιδοτούμενων Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ

Νέα | 31-07-2015 16:37Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα με σκοπό την παρουσίαση των Νέων Επιδοτούμενων Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, «Επιχειρούμε Δυναμικά» και «Επιχειρηματική Ευκαιρία». Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιουλίου στην Α’ Πλατεία Ψυχικού και υλοποιήθηκε από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την απασχόληση Γαλατσίου, Ψυχικού-Φιλοθέης, στα πλαίσια του προγράμματος «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Γαλατσίου και Φιλοθέης-Ψυχικού».

Οι δράσεις θα προκηρυχθούν στα πλαίσια του ΕΠ Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία και απευθύνονται σε υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και ανέργους που θέλουν να ενισχύσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απεύθυνε ο κ. Βασίλης Παπαθωμόπουλος, εκ μέρους της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ., ενώ η παρουσίαση των προγραμμάτων και των προϋποθέσεων συμμετοχής έγινε από την Μαρία Αντωνίου, εκπρόσωπο του εταίρου STRATCOM, που συμμετέχει στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη.


H Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την απασχόληση Γαλατσίου, Ψυχικού-Φιλοθέης υλοποιεί την Πράξη «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Γαλατσίου και Φιλοθέης-Ψυχικού», η οποία εντάσσεται στην δράση 7: «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση Προσαρμοσμένα στις Ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας» της κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», και ειδικότερα στη «Διευκόλυνση της Απασχόλησης στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).


Γλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Αρχείο PDF Δελτίο Τύπου
Ενημέρωση: 31-07-2015 16:37 - Μέγεθος: 320.39 KB

Πίσω
Γλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Αρχείο PDF Πρόσκληση Εκδήλ. Ενδιαφέροντος
Ενημέρωση: 05-03-2014 23:48 - Μέγεθος: 229.85 KB
Γλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Αρχείο PDF Αίτηση Συμμετοχής Υποψηφίου
Ενημέρωση: 05-03-2014 23:48 - Μέγεθος: 383.64 KB
Γλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Αρχείο PDF Υπεύθυνη Δήλωση Υποψηφίου
Ενημέρωση: 05-03-2014 23:48 - Μέγεθος: 91.17 KBΠληροφορίες για όλα τα ΤΟΠ.Σ.Α. Περιφέρειας Αττικής, μπορείτε να βρείτε στο www.top-sa.gr.